Nieuws

Zenzi van Berchum van Werkendamse kapsalon Serendipity genomineerd voor Coiffure Award

Zenzi van Berchum van Werkendamse kapsalon Serendipity genomineerd voor Coiffure Award | Al het nieuws uit Altena (hetkontakt.nl)
25 maart 2022


Vernieuwing in het centrum

Ondanks de zware tijd die achter ons ligt wordt er door lokale ondernemers flink geïnvesteerd in ons centrum. Recent is er op Hoogstraat 82 een prachtig mooi winkelpand verschenen met een passende uitstraling. Hiernaast worden momenteel de panden en winkelinrichting van Bakkerij Verba en My Visstek volledig ge-update.
Ondernemend Werkendam gaat gelukkig door!

03 maart 2022


Terug naar “het oude normaal”

Gelukkig gaat geheel Nederland weer langzaamaan terug naar “het oude normaal”. Ook in ons centrum komt alles weer op gang. De afgelopen periode is voor veel ondernemers zwaar geweest, maar gelukkig kunnen we weer vooruit kijken.

Dat geldt gelukkig ook voor ons als bestuur. We kunnen weer ondernemen en gaan weer door waar we gebleven waren, namelijk het verbeteren van ons centrum!

Ook worden de evenementen weer opgestart. Kijk voor meer informatie hierover op onze evenementenkalender.

25 februari 2022


Werkzaamheden aan De burcht

Enkele weken geleden zijn de voorbereidingen gestart voor de lang geplande woningbouw aan De Burcht. Binnenkort zullen de werkzaamheden echt van start gaan en dat heeft grote gevolgen voor de bereikbaarheid van ons centrum via de route Molenplein/Burcht.
Het volledige parkeerterrein aan de Burcht zal worden afgesloten. En het Molenplein zal voor langere tijd opgebroken worden.
Er is extra parkeergelegenheid gecreëerd achter het appartementencomplex “De Korenmolen” aan het Bergseveld. Houd hier wel rekening met een iets grote loop-afstand tot het centrum.